Antybiotyki są znane od ponad 90 lat i odniosły ogromny sukces w medycynie XX wieku. Po dziś dzień są stosowane w medycynie i ciężko wyobrazić sobie ś...
WięcejAntybiotyki są uznawane za jeden z najważniejszych wynalazków medycyny XX wieku. W 1928 roku sir Aleksander Fleming przypisał działanie bakteriobójcze...
WięcejAntybiotyki są znane prawie od 100 lat i odniosły ogromny sukces w medycynie XX wieku. W 1928 roku sir Aleksander Fleming przypisał działanie bakterio...
WięcejKiedy pada słowo "bakterie" to większość osób reaguje obawą i raczej kojarzy je z czymś negatywnym. Nie do końca jest to jednak zasłużona opinia....
WięcejAntybiotyki to substancje, które hamują wzrost bakterii lub je zabijają. Można tym samym powiedzieć, że są naszą bronią w walce z chorobami bakteryjny...
WięcejAntybiotyki stosuje się w leczeniu zakażeń bakteryjnych, rzadziej grzybiczych. Ich użycie u pacjentów pediatrycznych nie jest konieczne w zdecydowanej...
WięcejAntybiotyki są określane jednym z największych osiągnięć medycyny. Pozwoliły uratować miliony ludzi na całym świecie. Dały nadzieję na świat bez ciężk...
WięcejPoznaj produkty Acidolac®
Zawiera jeden z najlepiej przebadanych szczepów bakterii LGG. Dla noworodków (od pierwszych dni życia), niemowląt i dzieci.
WięcejDo stosowania w celu przywrócenia właściwej równowagi flory bakteryjnej przewodu pokarmowego.
WięcejDo stosowania w celu przywrócenia właściwej równowagi flory bakteryjnej przewodu pokarmowego.
WięcejPreparat łączy w składzie szczep bakterii probiotycznych BifidobacteriumBB-12® i fruktooligosacharydy (FOS). Dla niemowląt i dzieci.
WięcejDo stosowania w stanach zwiększonej utraty wody oraz składników mineralnych w organizmie (biegunka oraz biegunka połączona z wymiotami).
WięcejChroni organizm przed nadmierną utratą wody i cennych składników mineralnych (w trakcie biegunki oraz biegunki połączonej z wymiotami).
WięcejProdukt polecany do codziennego, regularnego stosowania dla dzieci powyżej 3 roku życia w celu ochrony zębów.
WięcejProdukt można stosować w podróży ze zmianą strefy klimatycznej, kiedy w przewodzie pokarmowym dochodzi do zmian w składzie mikroflory.
Więcej